bg
Siirry sisältöön

Repoveden Jouluvalkeat 17.12.2017 klo 16.30 alkaen

Lapinsalmen riippusillan tulipaikalla
Osoite: Riippusillantie 55, Kouvola

Tapahtuma on kaikille maksuton

Jouluvalkeat tarjoaa jokaiselle mahdollisuuden irroittautua hetkeksi Joulun kiireestä ja värivalojen karnevaalista. Alkutalveen pukeutunut Repoveden kansallispuisto pysäyttää jokaisen rauhallisuudellaan. Lämmin tulien kajo ja sydämelliset luonnossa liikkujat ympärillä Joulurauhan julistaminen luonnolle ei jätä ketään kylmäksi. Tästä on hyvä aloittaa rauhoittuminen Joulua varten. 

 

"Haluamme tarjota jokaiselle hyvä syyn
irtaantua hetkeksi joulun kiireestä ja materiasta"

 

Ohjelmarunko

(Oikeudet muutoksiin pidätetään)

Tervehdykset ja Vuoden Reposen valinta

Lyhyet puiston kuulumiset ja muutamat sanat järjestäjiltä, jonka jälkeen julkaistaan kuluneen vuoden Reponen

Joulurauhan julistaminen luonnolle ja luonnossa liikkujille

Sotilaspastori Sanna Timonen, Karjalan Prikaati

Musiikista vastaa Mäntyharjun Retrotytöt

Ohjelmassa tunnelmallisia lauluesityksiä ja yhteislaulu

Tilaisuus päättyy

Tapahtuma päättyy klo 18.00, jotta jää hyvin aikaa siirtyä takaisin sisääntuloon kyydilleen. Kaikki ovat tervetulleita jäämään vielä tulistelemaan jouluiseen Repoveden iltaan, ihailemaan loimua ja luontoa.

Jokaisen kannattaa h-hetkellä sää ja varustautua sen mukaisesti unohtamatta tukevia kenkiä. Taskulamppu on myös hyvä olla mukana, sillä Jouluvalkeat sijoittuu vuoden pimeimpään aikaan.

Tapahtumassa on tarjolla lämmintä juotavaa ja pientä purtavaa. Jokainen voi ottaa mukaansa vaikka makkaraa ja muuta juotavaa, sillä nuotiossa on loistaa tuli koko tapahtuman ajan juurikin sitä varten. 

Vuoden Reponen

Repovedella on pitkä historia ja siihen mahtuu monenlaista vaikuttavaa ihmistä. Kaikilla on ollut tärkeä rooli Repoveden polulla tähän päivään. Vuoden Reponen on kunnianosoitus henkilölle, joka on laittanut itsensä likoon Repoveden puolesta ja vaikuttanut merkittävästi siihen, miten meistä jokainen voi kokea suojelualueen tänäpäivänä. Henkilön tulee olla hyvä maineinen ja vahva luonnon ja luonnossa liikkumisen puolestaja puhuja. Vuoden Reponen valitaan haastattelujen ja suositusten pohjalta.

Vuoden Reposelle luovutetaan kaivertajamestari Teijo Lajusen teos "Pala Repovettä". Teos hakee kosketusta Repoveteen kuvastamalla sen pysyvyyttä luonnon elementtien ja kauneuden kautta. 

Vuoden Reposet

Tapahtuman järjestävät

  • Tervarumpu - Aitoa Metsän Elämää
  • Seikkailuviikari Oy

Kumppaneina

  • Metsähallitus
  • UPM-Kymmene
  • Karjalan Prikaati

Yhteistyössä

  • Vuohijärven M-kauppa

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös