bg
Siirry sisältöön
3,50 €

Keskellä metsää osana kauneinta suomalaista luontoa. Kivenheiton päässä palokärki koputtelee runkoja etsien apetta poikasilleen. Nuotio räiskyy. Kahvipannu alkaa hiljalleen herätä eloon keskellä loimua. Kahvinporoista nouseva tuoksu on huumaava. Tuulen vire. Auringon säteet leikittelevät aalloilla. Tämä on Aitoa Metsän Elämää!

Genuine Outdoor Life Spork Orginal on Light My Fire:n valmistama lusikkahaarukka, joka kestää tuulessa ja tuiverruksessa sekä kulkee mukana kätevästi vaikkapa taskussa.

  • kestää astianpesukoneen
  • erittäin kestävä
  • kevyt
  • sopii non-stick pinnotteille
  • kestää kuumaa

Materiaali: Tritan
Koko: 170x38x17mm
Paino: 9g

BPA vapaa

Tiedustelut

Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248
Y-tunnus: 2363958-7
Kauppias
Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248
Y-tunnus: 2363958-7

Tervarummun Retkipuoti sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Myös tiedustelut aina suoraan kauppiaalle. Kaupassa on myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Tervarummun kaupan ehtoihin.

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös