bg
Siirry sisältöön
240,00 €

Lahjaksi seikkailu! Tämä on lahjakortti aidolle ulkoilmaihmiselle, joka nauttii puhtaasta luonnosta ja upeista maisemista. Repoveden kansallispuisto ja Maailmaperintökohde Verla muodostavat ainutlaatuisen yhdistelmän suomalaista luontoa ja kulttuurihistoriaa. 

Lahjakortin lahjakoodi käy kaikkiin Repoveden kansallispuiston (Tervarummun kämpät ja Kansallispuiston kodat) sekä maailmanperintökohde Verlan (Verlan mökit) kohteisiin. Lahjan saaja voi siis valita yhteensä 21 kohteesta mieleisensä.

Lahjakortti on voimassa 6 kuukautta ostohetkestä. Joululahjaksi ostettujen korttien voimassaoloaika on tulevan vuoden kesäkuun loppuun asti. Koodilla voi varata minkä tahansa ajankohdan kohteen vapaina olevista vuorokausista.

Varaukset lahjakoodilla tehdään vain Tervarummun verkkokaupasta osoitteessa tervarumpu.fi. Lahjakoodi lisätään tilauksen yhteenvetosivulla ja se vähentää arvonsa verran tilauksen loppusummasta majoituskohteiden osalta.

Tiedustelut

Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248
Y-tunnus: 2363958-7
Kauppias
Tervarumpu / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358 400 718 248
Y-tunnus: 2363958-7

Tervarummun Retkipuoti sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Myös tiedustelut aina suoraan kauppiaalle. Kaupassa on myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Tervarummun kaupan ehtoihin.

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös