bg
Siirry sisältöön
369,00 €

AMOK on uuden sukupolven majoite, jonka voit sijoittaa lähes mihin tahansa ja nauttia ympäröivästä luonnosta mukavasti ilmassa. Tämä erittäin kevyt ja pieni majoitusratkaisu kulkee helposti mukana ja mahdollistaa yöpymisen ja oleskelun hienoimmilla paikoilla. Amokin lisäksi tarvitset vain oman ilmatäytteisen makuualustan, ja laadukkaan makuupussin, jonka avulla nukkuminen myös kylmänä vuodenaikana onnistuu.

Hintaan sisältyy AMOK DRAUMR 3.0 puumajoite integroidulla hyönteisverkolla. Mukana pulloteline ja kaksi varustetaskua, sekä kaikki tarvittavat kiinnikkeet puuhun ripustamiseen. Pakettiin kuuluu myös sadekatos eli tarppi ja 6 metallivaarnaa.

Sadekangas on 30D kahdesti silikonikäsiteltyä Ripstop Nylonia ja painaa 713g.
Majoitteen paino:1340g
Kantavuus: 150kg
Yhteispaino: 2056g
Koko pakattuna:
Riippumatto: 30 cm x 17 cm
Tarppi: 20 cm x 6 cm

Lisäinfoa ja asennusvideoita:www.amokequipment.com
Hammock specialisti SHUGin testivideo: https://youtu.be/CfsGdsTUTAU tai
Retkipaikan testi: http://retkipaikka.fi/vapaa/testissa-amok-equipment-draumr-3-0-riippumatto/
Amok Draumr 3.0 valittiin 2016 skandinavian parhaaksi uudeksi retkeilyvarusteeksi: http://www.scandinavianoutdoorgroup.com/amok-draumr-3-0-hammock/

AMOK tuotteilla on 1 vuoden takuu.
Vastoimme vihreää tuotetta Suomessa.
Muut värit: sininen, keltainen ja oranssi. Katso kuvat.

VÄRI

Woody Green

TOIMITUSAIKA

3-10 päivää

Tiedustelut

Tentsile Finland
tony@tentsile.fi
+358503506160
Y-tunnus: 2175966-5
Kauppias
Tentsile Finland
tony@tentsile.fi
+358503506160
Y-tunnus: 2175966-5

Tervarummun Retkipuoti sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Myös tiedustelut aina suoraan kauppiaalle. Kaupassa on myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Tervarummun kaupan ehtoihin.

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös