bg
Siirry sisältöön
Alkaen 60,00 € / vrk

Repoveden kodista suosituin. Lapinsalmen paikoitusalueelle on matkaa Kettulossin kautta vain reilu kilometri ja Riippusillalle noin 2 kilometriä. Kota sijaitsee kauniilla paikalla niemennokassa ja on loistava yöpymispaikka lapsiperheille. Kota sijaitsee parin sadan metrin päässä suositulta Ketunlenkiltä. Kodan vieressä on kanoottilaituri.

Kodan tyyppi, koko ja pihapiiri

Hirsikota 25 m2. Istumatilaa 20 henkilölle, penkeillä yöpymistilaa viidelle (tarvittaessa mahtuu myös lattialle). Kodan keskellä on kamina, joten se sopii mainiosti myös talvikäyttöön.

Pihapiiri kuuluu olennaisena osana kodalle ja tätä kautta myös varaukseen. Pihapiirin käyttö ilman kodan varaamista ei ole mahdollista

Kodan omassa pihapiirissä tulisija ja pöytäpenkit. Läheisyydessä on myös käymälät ja puuliiteri, jossa pätkittyä puutavaraa sekä kirves. Kodasta löytyy kahvi- ja teepannu, paistinpannu sekä kaksi kattilaa. Määkijän vieressä on kaivo.

Huomautukset

Kotaan ei saa tuoda lemmikkieläimiä.
Tupakointi sisällä on kielletty.

Kodan käyttö

Kota on vuokraajan käytössä tulopäivän klo 14:sta lähtöpäivän klo 10:een. 

Avaimet

Avaimet ovat suoraan kodalla avainlaatikkossa. Saat varauksen yhteydessä ilmoittamaasi puhelinnumeroon tekstiviestin hyvissä ajoin ennen varauksen alkua. Viesti sisältää viime hetken ohjeita sekä PIN-koodin avainlaatikkoon.

Ota avain laatikosta, avaa kodan ovi ja laita avain samantein takaisin laatikkoon. Kierritä numerot vielä takaisin nollille. Tällä tavoin varmistetaan se, että avain ei vahingossakaan jää kodan sisälle ja majoittuja ulkopuolelle lukitun oven taakse.

Siivous

Kota tulee siivota aina käytön jälkeen.

Roskaton retkeily

Repoveden kansallispuistossa toteutetaan roskatonta retkeilyä, joten kodalla ei ole jätteiden keräysastioita. Jätehuolto on omatoiminen: retkeilijä ottaa vastuun omista jätteistään tuomalla ne pois maastosta. Käymälään voi jättää kompostoituvat hienojakoiset ruoantähteet  ja kahvinporot ja tulisijassa voi polttaa vähäisen määrän paperia. Tuo isommat roskat, kartongit ja pahvit kuitenkin pois maastosta ja vie asianmukaiseen kierrätyspisteeseen.

Muuta huomioitavaa

Muista tutustua ehtoihin ennen varausta.

Perustiedot

Kohde

Ominaisuudet

Keittiön kuvaus:Kodalla on kattila, kahvipannu ja paistinpannu. Ruoka valmistetaan joko avotulella tai kodan kaminan liedellä.
Rannan kuvaus:Kodalla ei ole omaa rantaa. Ranta on noin 100 m päässä jokamiestulipaikan vieressä. Rannasta löytyy kanoottilaituri. Ranta on luonnonranta joka soveltuu varsin hyvin myös perheen pienimmille.

Välimatkat

Lapinsalmen sisääntulo2 km
Kulku Ketunlossin kautta.
Tervajärven sisääntulo3 km
Saarijärven sisääntulo9 km

Tiedustelut

Repoveden kansallispuisto / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358400718248
Y-tunnus: 2363958-7
Kauppias
Repoveden kansallispuisto / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358400718248
Y-tunnus: 2363958-7

Tervarummun Retkipuoti sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Myös tiedustelut aina suoraan kauppiaalle. Kaupassa on myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Tervarummun kaupan ehtoihin.

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös