bg
Siirry sisältöön
Alkaen 75,00 € / vrk

Karhulahden kota pihapiireineen sijaitsee kauniilla ja kallioisella Repoveden rannalla. Kodassa ja sen pihapiirissä on otettu huomioon myös esteettömyys.

Kodan tyyppi, koko ja pihapiiri

Hirsikota, 50 m2. Istumatilaa 25 - 30 henkilölle, Yöpymistilaa penkeillä ja lattialla noin 10 henkilölle. Kodan keskellä kamiina.

Pihapiiri kuuluu olennaisena osana kodalle ja tätä kautta myös varaukseen. Pihapiirin käyttö ilman kodan varaamista ei ole mahdollista.

Varustus

Kodan omassa pihassa lukittu liiteri, jossa polttopuuklapit ja kirves. Invakäymälä on kodan läheisyydessä. Kodan pihapiirissä oma tulisija ja pöytäpenkit. Kodasta löytyy kahvi- ja teepannu, paistinpannu sekä kaksi kattilaa.

Lemmikkieläimet

Kotaan saa tuoda lemmikkieläimiä.

Huomautukset

Tupakointi sisällä on kielletty.

Kodan käyttö

Kota on vuokraajan käytössä tulopäivän klo 14:sta lähtöpäivän klo 10:een. 

Avaimet

Avaimet ovat suoraan kodalla ulko-oven pielessä avainlaatikkossa. Saat varauksen yhteydessä ilmoittamaasi puhelinnumeroon tekstiviestin hyvissä ajoin ennen varauksen alkua. Viesti sisältää viime hetken ohjeita sekä PIN-koodin avainlaatikkoon.

Ota avain laatikosta, avaa kodan ovi ja laita avain samantein takaisin laatikkoon. Kierritä numerot vielä takaisin nollille. Tällä tavoin varmistetaan se, että avain ei vahingossakaan jää kodan sisälle ja majoittuja ulkopuolelle lukitun oven taakse.

Siivous

Kota tulee siivota aina käytön jälkeen.
 

Roskaton retkeily

Repoveden kansallispuistossa toteutetaan roskatonta retkeilyä, joten kodalla ei ole jätteiden keräysastioita. Jätehuolto on omatoiminen: retkeilijä ottaa vastuun omista jätteistään tuomalla ne pois maastosta. Käymälään voi jättää kompostoituvat hienojakoiset ruoantähteet  ja kahvinporot ja tulisijassa voi polttaa vähäisen määrän paperia. Tuo isommat roskat, kartongit ja pahvit kuitenkin pois maastosta ja vie asianmukaiseen kierrätyspisteeseen.

Muuta huomioitavaa

Muista tutustua ehtoihin ennen varausta.

Perustiedot

Kohde0Repoveden kansallispuisto
Lomakohteen tyyppi:Kota
Asuinpinta-ala:50 m²
Rakentamisvuosi:2008

Ominaisuudet

Varustelun kuvaus:Kodassa on keskellä kamiina, jonka avulla kota saadaan lämpimäksi kylmällä säällä. Kaminan liedellä voi myös valmistaa ruokaa.
Keittiön kuvaus:Kodalla on kattila, kahvipannu ja paistinpannu. Ruoka valmistetaan joko avotulella tai kodan kaminan liedellä.
Pihan kuvaus:Kodan pihapiirissä on puuvaja sekä ulkotulipaikka.
Ranta:järvi
Rannan kuvaus:Kodalla ei ole omaa rantaa. Ranta on noin 100 m päässä jokamiestulipaikan vieressä. Rannasta löytyvät iso laituri isoille veneille sekä erillinen kanoottilaituri. Ranta on luonnonranta.

Välimatkat

Saarijärven sisääntulo4 km
Suorin reitti Saarijärven sisääntulosta kulkee huoltotien pohjaa pitkin.
Tervajärven sisääntulo8 km
Lapinsalmen sisääntulo9 km

Tiedustelut

Repoveden kansallispuisto / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358400718248
Y-tunnus: 2363958-7
Kauppias
Repoveden kansallispuisto / Repovalkea Oy
info@tervarumpu.fi
+358400718248
Y-tunnus: 2363958-7

Tervarummun Retkipuoti sisältää usean eri kauppiaan tuotteita, joita voit kerätä samaan ostokoriin ja maksaa lopuksi kortilla, verkkopankilla tai laskulla yhdellä maksusuorituksella. Jokainen kauppias toimii itsenäisesti ja tuotteiden tilaukset sekä maksut kulkevat aina suoraan asiakkaan ja kauppiaan välillä. Myös tiedustelut aina suoraan kauppiaalle. Kaupassa on myynnissä myös eri kauppiaiden ryhmäostotuotteita, joiden saatavuus riippuu minimimäärän toteutumisesta. Tutustu Tervarummun kaupan ehtoihin.

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös