bg
Siirry sisältöön

Korpikirjeen missio on pitää kaikki luonnossa liikkujat ajatasalla Repoveden kansallispuiston ja maailmanperintökohde Verlan retkeilyyn ja luonnossa liikkumiseen liittyvistä asioista. Haluamme myös huolehtia siitä, että kirjeen lukijalla on aina viimeisimmät vinkit, päivitetyt kartat, alennuskoodit ja monta muuta etua käytössään suunnitellessaan reissua alueelle. 

Korpikirje sisältää mm. seuraavaa: 

  1. Viimeisimmät kuulumiset.
    Uutiset Repoveden kansallispuistosta ja maailmanperintökohde Verlasta sekä mahdollisesti näiden lähialueilta ovat aina tervetulleita. Alue kehittyy hurjalla vauhdilla parhaillaan ja haluamme pitää kaikki ajantasalla tuoreimmista käänteistä. On toki myös paljon arkisempiakin asioita, kuten roskaton retkeily, josta on hyvä muistutella tasaisin väliajoin. :)
  2. Alennuskoodit ja muut edut. 
    Kauttamme on saatavilla tällä hetkellä kolmettakymmentä majoituskohdetta Repovedeltä ja Verlasta ja järjestämme lukuisia elämyksellisiä ohjelmapalveluja ja aktiviteetteja alueella yhdessä kumppaniemme kanssa. Teemme myös tiivistä yhteistyötä mm. Fjällräven, Hanwag, Primus, Tentsile brandien kanssa sekä kehitämme oheistuotteiden verkkokauppaamme tasaisesti. Tästä seurauksena luonnollisesti on tilanteita, jossa syntyy alennuskoodeja, äkkilähtöjä sekä muita erityisetuja. Näistä kerromme vain ja ainoastaan Korpikirjeessä.
  3. Tuoreimmat päivitykset retkikohteista ja kartoista.
    Pidämme yllä opasvoimin Tervarumpu.fi palvelua, jossa pyrimme kuvaamaan alueen ulkoilmaelämyksiä mahdollisimman tarkasti. Tämän lisäksi ylläpidämme patikointi- ja melontakarttoja ja pidämme ne ajantasaisina. Korpikirjeen tilaajille julkaisemme kaiken aina ensimmäisenä.

Edellä siis keskeisimmät syyt, miksi korpikirjeen tilaajaksi kannattaa tulla. Kannattaa myös huomata, että kirjeessä julkaistuja etuja ym. ei julkaista muissa kanavissa.

Ja onhan tässä tuloillaan kaikkea muutakin, mutta niistä lisää sitten tulevissa kirjeissä. ;)

© Repovalkea Oy / Tervarumpu

Takaisin ylös